A magyar vitakultúráért

Ez a blog azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséget biztosítson a kulturált véleménycserére minden olyan témában, amit érdemesnek találok arra, hogy postot írjak róla. Hogy miben különbözik a sok hasonlótól? Itt tényleg csak az számít, amit mondasz!

Aktuális témák

Írj, ha akarsz!

Ha megosztanál velem valamit, netán témát akarnál javasolni, vagy már kész is van a post, de lusta vagy magadnak blogot csinálni, mások meg nem rakják ki, küldd el és meglátom mit tehetek!


Niggerek vagytok mind!

2008.08.27. 10:27

Pötyy

Az a helyzet, hogy nincs kedvetek kommentelni. Nem csak úgy szimplán nincs, hanem kurvára nincs. Ez önmagában még nem lenne olyan hatalmas probléma, ám figyelembe véve, hogy néhány - általában tudatmódosítók által befolyásolt - pillanatot leszámítva ez a helyzet, már elgondolkodtató.

Nézzük meg mi állhat ennek a hátterében! Talán a lustaság. Na ja, tényleg lusták vagytok. Ám ha meggondoljuk, hogy a kommentelés a színtiszta öröm forrása, mert a szórakozáson kívül még okosodhattok is, akkor aki nem kommentel, mert fárasztónak tartja, az nem lusta, hanem hülye. Ugye nem vagytok hülyék?

Lehet, hogy a témák hiányoznak. Ez valójában nem lehet, mert egyrészt zseniálisan érdekes kérdéseket feszegetek minden posztban, másrészt, ha valaki szeretne más témáról beszélgetni, ír egy levelet (megfelelő helyen kattintás), és néhány napon belül megkapja a saját különbejáratú posztját.

Befejezzem a gondolatmenetet? Hát jó:

NIGGEREK VAGYTOK MIND!!!

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vitazz.blog.hu/api/trackback/id/tr69635414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2008.08.27. 13:55:54

Előszöris szeretném leszögezni, hogy nem vagyok nigger, tisztességes zsidó gyerekneknek születtem, az is maradok, így esélyem nincs a fekete bőrszín elnyerésére, hacsak nem szeretném Michael Jackson levedlett bőrét magamra aggatani. Ilyen szándékom pedig nincsen.

Másrészt ha szeretnéd, hogy nigger létünkre kommentáljunk, és hogy legalább tíz kicsi nigger összegyűljön a blogodon (aminek sorsát egyébként nagyon a szívemen viselem, akkor egy picit köznapibb témákkal igyekezz rátelepedni az agyunkra, mert ahhoz nincs sok hozzáfűznivalója a nagyérdeműnek, hogy neked nem megy az írás. 1. Kit érdekel? 2. Ki tud neked segíteni ezen egy blogon? Borzasztóan fáj, hogy nem inspirálnak az alkotásaim, de ha nem megy, akkor fordulj inkább személyesen pszichológushoz, azok úgyis munkanélküliek, vagy más írókhoz, mert azok meg mindig unatkoznak és ihletet keresnek és megértenek, vagy fordulj Buttershez, mert neki van fogalma a világfájdalomról, esetleg hozzám, mert polihisztor vagyok. :)

Tűkön ülve várom csodás postjaidat.

Aszfalt 2008.08.27. 18:45:19

Persze, csak reklámokat akarsz kirakni, te kis furmányos!

A szigeteshez akartam írni, de épp nem voltam részeg.

Pötyy 2008.08.28. 12:21:12

Milyen reklám? Na ugye, hogy ez a legpörgősebb poszt! Mellesleg akkor írj a szigeteshez.

Pötyy 2008.08.28. 12:24:16

Ha nem tévedek jár ide pszichológus és író is, sőt lehet néha még Butters is ellátogat ide, hiszen Káosz kapitány egyik terve, hogy állandó kattingatásával túlterheli a blog szerverét, és ezzel végromlásba dönti a világot. De ha gondolkodni fáj, majd írok arról, hogy vajon 2 nagyfröccs, vagy egy házmester a jobb. Az ütős poszt lesz...

Komiké 2008.08.31. 09:42:11

nyílván a 2 fröccs

Gábor 2008.09.01. 12:34:38

Hát, nem tudom mennyire passzolna ez az eredeti tervekhez, de persze toleránsak vagyunk, értsd: alig várjuk.

Tamás bátya

l 2008.09.02. 14:48:08

szerintem a házmi... persze abban kevesebb az alkohol, mint két fröccsben, de akkor is jobb

Szentus 2008.09.02. 16:10:15

nigger jó!
Play up Pompey!

Pötyy 2008.09.02. 16:32:45

ha már tényleg ez a téma, akkor szerintem két nagyfröccs ÉS egy házmester a jobb. Viszont a sorrenden tényleg leht vitatkozni.

Beavix · http://elclasico.blog.hu 2008.09.04. 11:13:04

Nagyfröccspárti vagyok. A házmesterből kimegy a szénsav és felmelegszik mire megiszom. A nagyfröccs kezelhető mennyiség, sokkal könnyeb (és jobb) lehúzni egy nagyfröccsöt, mint egy házmeestert. De végtelenben vett határértékük ugyanaz.

Pötyy 2008.09.04. 12:06:17

Viszont a nagyfröccsel meg az a probléma, hogy sokszor kell pulthoz menni, ahol ha nagy a sor, az problémát jelent. Ha meg egyszerre kettőt kérsz, semmivel sem vagy beljebb, mint ha házmestert kértél volna, csak az asztalon foglalsz majd nagyobb helyet, és növeled a kilöttyintentődés esélyét.

Mondjuk azt aláírom, hogy kevés jobb dolog van annál, mint a pultnál könyökölve ledönteni egy fröccscöt a torkunkon, majd továbbállni. (Persze szigorúan csak fröccsfogyasztás terén)
süti beállítások módosítása